BL: kihagyta az edzést, hogy megnézze az Ajaxot, erre klubja kirakta

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.07. 21:46
A másodosztályú Telstar egyik labdarúgója kihagyta csapata múlt keddi edzését, hogy elutazzon Londonba a Tottenham–Ajax (0–1) Bajnokok Ligája-elődöntőre. A szankció nem maradt el, a klub szerződést bontott vele – annak ellenére, hogy megállapodása június elsejéig volt érvényes.

Jordie van der Laan az IJmuider Courant nevű lapnak elmondta: tudta, hogy tette nem marad következmények nélkül. A Telstar múlt pénteken a Jong PSV-hez látogatott (és kikapott 2–0-ra) a másodosztály utolsó, a 15. helyen végző csapat számára már tét nélküli fordulójában. A 25 éves futballista kihagyta a keddi edzést a záró bajnoki előtt, a Telstar vezetősége pedig ezt azonnali szerződésbontással szankcionálta.Jordie van der Laan az IJmuider Courant nevű lapnak elmondta: tudta, hogy tette nem marad következmények nélkül. A Telstar múlt pénteken a Jong PSV-hez látogatott (és kikapott 2–0-ra) a másodosztály utolsó, a 15. helyen végző csapat számára már tét nélküli fordulójában. A 25 éves futballista kihagyta a keddi edzést a záró bajnoki előtt, a Telstar vezetősége pedig ezt azonnali szerződésbontással szankcionálta.

„Úgy döntöttem, hogy elutazok, mivel a PSV második csapata ellen nem volt sok esélyem pályára lépni. Ha lett volna, akkor természetesen nem mentem volna. Mondtam a vezetőségnek, hogy nem vagyok beteg, Londonba utaztam, így senkit sem ért meglepetésként, hogy ott voltam az elődöntőn” – így Jordie van der Laan.

A támadó szerződése a nyáron lejárt volna a Telstarnál, ám a klub úgy döntött, nem várja meg a határidőt, azonnali hatállyal felbontotta a kontraktust.

De legalább Van der Laan személyesen láthatta az Ajax londoni sikerét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik