BL: Isco és Carvajal nem játszhat az elődöntő visszavágóján

Vágólapra másolva!
2018.04.27. 20:09
Isco és Dani Carvajal sem léphet pályára a Real Madridban a Bayern München ellen, a labdarúgó Bajnokok Ligája-elődöntő keddi visszavágóján.

„Mindig bosszantó két játékost elveszíteni, de nem tehetünk semmit” – mondta Zidane, a Real Madrid vezetőedzője a sajtótájékoztatón.„Mindig bosszantó két játékost elveszíteni, de nem tehetünk semmit” – mondta Zidane, a Real Madrid vezetőedzője a sajtótájékoztatón.

Iscónak a bal válla, Carvajalnak a bal combja sérült meg a szerdai első mérkőzésen, és a jövő hét elejéig nem épülnek fel.

A madridi klub ugyan nem közölte, meddig nem számíthat a vezetőedző a két labdarúgóra, de a spanyol sajtó már kizárta a keddi játékukat. A május 26-i, kijevi döntőn ugyanakkor valószínűleg pályára léphetnének.

„Napról napra figyelemmel kísérjük, mennyire szedik össze magukat, de egy dolog biztos: senkivel nem kockáztatunk, sem Iscóval, sem (a korábban megsérült, combjával bajlódó) Nachóval, sem »Carvával«" – szögezte le Zidane.

A madridiak előnyből kezdik a visszavágót, Münchenben 2–1-re nyertek. Isco csak az első félidőben játszott, Carvajal a 67. percben jött le a pályáról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik