BL: „Ilyen meccsekről álmodunk” – az FTC elindult Torinóba

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2020.11.23. 09:53
null
Franck Boli alig várja már a Juventus elleni újabb összecsapást (Fotó: <a href="https://www.fradi.hu/" target="_blank">fradi.hu</a>)
Hétfő reggel elindult Torinóba a Ferencváros labdarúgócsapata, amely kedd este az olasz bajnok Juventus vendégeként lép pályára a Bajnokok Ligája csoportkörének 4. fordulójában – számolt be róla a zöld-fehér klub a hivatalos honlapján.

A játékosok hétfő reggel 8 órakor találkoztak az FTC népligeti edzőközpontjában, majd a közös reggeli után 9-kor a budapesti repülőtér felé vették az irányt, ahonnan 10 óra után nem sokkal száll fel a Torinóba tartó gép – írja a fradi.hu.

„Izgatottam indultam el reggel, mindenki felfokozott hangulatban van, hogy egy olyan csapattal játszhatunk, mint a Juventus, a motivációval nincs gond. Úgy érzem, mentálisan és fizikailag is készen állunk, olyan találkozóra készülünk, amilyenről minden labdarúgó álmodhat” – mondta az indulás előtt a Juve elleni hazai meccsen, valamint a Dinamo Kijev ellen is eredményes Franck Boli.

A Ferencváros hivatalos Facebook-oldalán fellelhető friss bejegyzés szerint – kiindulva abból, hogy a fotó a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren készült – a kerettel tart(ott) Torinóba a Budapest Honvéd elleni bajnokin végig a kispadon ülő Sigér Dávid is, akinek az elmúlt órákban született meg a kisfia.

Szerhij Rebrov hétfő délután már a keddi mérkőzés helyszínén vezényel edzést csapatának, előtte egy játékosával közösen sajtótájékoztatót tart.

BAJNOKOK LIGÁJA, CSOPORTKÖR
4. FORDULÓ, G-CSOPORT
November 24., kedd
21.00:
Juventus (olasz)–FERENCVÁROS
21.00: Dinamo Kijev (ukrán)–FC Barcelona (spanyol)

A G-CSOPORT ÁLLÁSA
1. Barcelona 3 3 9–2 +7 9
2. Juventus 3 2 1 6–3 +3 6
3. Dinamo Kijev 3 1 2 3–6 –3 1
4. FERENCVÁROS 3 1 2 4–11 –7 1

A Nemzeti Sportot a helyszínről tudósítja: Csillag Péter, Határ Dávid (szöveg), Pusztai Viola (videó) és Árvai Károly (fotó)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik