BL: Iker Casillas két fotóval üzent a játékvezetőknek?

Vágólapra másolva!
2019.04.10. 08:17
null
Szalah nem kapott sárga lapot ezért (Fotó: AFP)
A Porto 2–0-s vereséget szenvedett a Liverpool vendégeként a Bajnokok Ligája-negyeddöntő első mérkőzésén. Iker Casillas a portugál együttes spanyol kapusa optimista a visszavágót követően, s két véleményes játékvezetői ítéletre hívta fel a figyelmet.

„Teljes mértékben optimista vagyok! A nyolcaddöntős párharcokra emlékezve ezt a csatát még nem vesztettük el. A visszavágón a Dragaóban mindent megteszünk, hogy bejussunk az elődöntőbe. Köszönet minden portóinak a szurkolásért Liverpoolban!” – írta a hivatalos Twitter-oldalán a világ- és kétszeres Európa-bajnok futballista.

Iker Casillas on Twitter

Soy 100 por 100 optimista!! Teniendo en cuenta los resultados de octavos de @ChampionsLeague no podemos pensar que la eliminatoria está perdida. Falta el juego en Dragao y vamos a luchar por pasar a las semifinales. Gracias a todos los portistas por el apoyo en Liverpool!!





Casillas két fotót csatolt a bejegyzéséhez, gyaníthatóan utalva néhány véleményes játékvezetői ítéletre. Az első fotón Mohamed Szalah csúnyán megtaposta Danilót, ám az egyiptomi megúszta sárga lap nélkül. A másodikon pedig Trent Alexander-Arnold ért kézzel a labdához a tizenhatoson belül, ám Antonio Mateu Lahoz videózás után sem látott szabálytalanságot.

Szalah durva belépője:



Alexander-Arnold kezezése:

BAJNOKOK LIGÁJA
NEGYEDDÖNTŐ, ELSŐ MÉRKŐZÉS
Liverpool FC (angol)–FC Porto (portugál) 2–0 (2–0)
Liverpool,
Anfield, 52 465 néző. V: Mateu Lahoz (spanyol)
Liverpool: Alisson – Alexander-Arnold, Lovren, Van Dijk, Milner – Henderson, Fabinho, N. Keita – Szalah, Firmino (Sturridge, 82.), Mané (Origi, 73.). Menedzser: Jürgen Klopp
Porto: Casillas – Maxi Pereira (Fernando, 77.), Felipe, Éder Militao, Alex Telles – Otávio, Danilo Pereira, Ó. Torres (B. Costa, 73.), Corona – Marega, Soares (Brahimi, 62.). Vezetőedző: Sérgio Conceicao
G: N. Keita (5.), Firmino (26.)
Visszavágó: április 17. (szerda), 21.00

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik