BL: Götze úgy viselkedik, mint egy gyerek - Beckenbauer

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.07. 13:07
Franz Beckenbauer, a Bayern München labdarúgócsapatának tiszteletbeli elnöke elégedetlen Mario Götze hozzáállásával, a Császár szerint gyorsan fel kell nőnie a Barca elleni 3–0-s vereséggel végződő BL-elődöntő első mérkőzésén padozó német világbajnoknak.

„Götze úgy viselkedik és úgy mozog a pályán, mint egy ifista. Megáll, ha elveszíti a labdát egy párharc után – mondta Beckenbauer a Sky-nak. – Úgy viselkedik, mint egy gyerek. Ez a hozzáállás nem illik a Bayern szellemiségéhez, ideje, hogy Mario felnőjön. Dortmundban megmutatta, hogy mire képes, és tudjuk, hogy nagyszerű tehetség, de valami hiányzik a játékából.”Beckenbauer a Sky-nak. – Úgy viselkedik, mint egy gyerek. Ez a hozzáállás nem illik a Bayern szellemiségéhez, ideje, hogy Mario felnőjön. Dortmundban megmutatta, hogy mire képes, és tudjuk, hogy nagyszerű tehetség, de valami hiányzik a játékából.”

A tavalyi világbajnokság fináléjának hosszabbításában a döntő gólt szerző Götze még csak 22 éves, de már négyszeres német bajnok: a Dortmund és a Bayern játékosaként is kétszer emelhette magasba a salátástálat. A 2014–2015-ös szezonban negyvennégy meccsen lépett pályára a bajorok mezében, tizenöt gólt lőtt, és hét gólpasszt adott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik