BL: Giroud szerint korántsem esélytelenek a továbbjutásra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.03.10. 17:52
A Bayern München elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágójára készülő Arsenal csatára, Olivier Giroud lát esélyt rá, hogy az „ágyúsok” ledolgozzák az első meccsen összeszedett kétgólos hátrányt, és kiharcolják a továbbjutást a német csapat otthonában.

Mint ismert, a bajorok az első meccsen 2–0-ra nyertek az Emiratesben, így kényelmes helyzetből várhatják a kedden 20.45 órakor kezdődő visszavágót.

„A célunk, hogy ne kapjunk gólt. Ha ezt teljesítjük, és sikerül korán betalálnunk, akkor miért ne lenne lehetséges?” – tette fel a költői kérdést a továbbjutással kapcsolatban Giroud.

„Ha hiszünk a képességeinkben, és ugyanolyan elkötelezetten és határozottan játszunk, mint az Everton ellen, jó esélyünk van a továbbjutásra” – mondta a francia válogatott támadó, aki tisztában van vele, hogy a Bayern kiváló játékerőt képvisel.

A németek egyébként a mögöttünk hagyott egy évben – az Arsenalon kívül – csak a Hamburgtól, a Herthától és a Manchester Citytől kaptak egynél több gólt hazai közönség előtt, de csak az angolok távoztak három ponttal az Allianz Arenából.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik