BL: „Előtört belőlem” – Buffon a negyeddöntős kirohanásáról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.02. 17:36
null
Valószínűleg nem zárta a szívébe Michael Oliver játékvezetőt Gianluigi Buffon (Fotó: AFP)
Emlékeznek még a 2017–2018-as Bajnokok Ligája-idény negyeddöntőjére, ugye? A Real Madrid–Juventus párharc második mérkőzésének utolsó pillanataiban dőlt el a továbbjutás a királyiak javára, Mehdi Benatia szabálytalansága után tizenegyeshez jutottak. A hevesen reklamáló Gianluigi Buffon nem fogta vissza magát, ki is állították, majd a meccs után sem finomkodott a véleménynyilvánítással. Erről nyilatkozott most az azóta PSG-hez távozó kapus.

„A bíró szíve helyén egy szemetesláda van” – mondta a találkozó után Buffon a meccset vezető Michael Oliverről, most pedig a Sky Sportsnak mesélt az esetről.

„Nem tudtam, mit mondjak, dühös voltam, elvesztettem a fonalat, és előtört belőlem a carrarai Buffon” – utalt szülővárosára az olasz futballista.

Mint ismert, a tizenegyest Cristiano Ronaldo a 97. percben, a heves reklamálás miatt négy perccel (!) a szabálytalanság után értékesítette a büntetőt, a Real Madrid ezzel bejutott az elődöntőbe, később pedig sorozatban harmadszor meg is nyerte a BL-t. Buffont három meccsre tiltották el kirohanása miatt.

A mérkőzés utáni további nyilatkozatokat itt olvashatja el!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik