BL: a moszkvai győzelem után Zárate szerénykedik, Moratti bizakodik

Vágólapra másolva!
2011.09.27. 22:59
Győzelemmel feledtette az Internazionale a labdarúgó Bajnokok Ligája első körében hazai pályán elszenvedett vereségét: idegenben 3–2-re legyűrte a CSZKA Moszkvát. A milánóiak már két góllal is vezettek, a fordulás után egyenlítettek az oroszok, végül Mauro Zárate szerezte a győztes találatot.

„Csak azt tettem, amire képességeim predesztinálnak – szerénykedett a lefújás után a mérkőzést eldöntő találat szerzője, Mauro Zárate. – Igyekeztem mindent kihozni magamból. Készen állunk a nagy feladatokra, hiszen jó formában vagyunk csatártársaimmal, Giampaolo Pazzinivel és a két Diegóval, Forlánnal és Militóval együtt. Az Interért kell dolgoznunk, így az edzőért is."Mauro Zárate. – Igyekeztem mindent kihozni magamból. Készen állunk a nagy feladatokra, hiszen jó formában vagyunk csatártársaimmal, Giampaolo Pazzinivel és a két Diegóval, Forlánnal és Militóval együtt. Az Interért kell dolgoznunk, így az edzőért is."

Az Inter elnökének, Massimo Morattinak kisimult néhány ránc a homlokán a lefújás után.

„Megmutattuk, hogy nagy csapat vagyunk, és azt is, hogy kijöttünk a hullámvölgyből. Kiváló mérkőzés volt a mai, és külön örülök annak, hogy Zárate lőtte a győztes gólt. Remélem, a mai formánkat hozzuk a jövőben is."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik