BL: az MU védője további két meccsre szóló eltiltást kapott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.24. 20:36
Még májusban, az előző idényben a Celta Vigo elleni Európa-liga-elődöntő visszavágóján kapott piros lapot Eric Bailly, a Manchester United 23 éves védője, ami miatt nem léphetett pályára az Ajax elleni döntőben. Az UEFA fegyelmi bizottsága ma foglalkozott az üggyel, és úgy döntött, hogy további két mérkőzéssel megtoldja a védő büntetését.

Mindez azt jelenti, hogy Bailly nem lehet ott augusztus 9-én Szkopjében, ahol a Real Madrid elleni Európai Szuperkupa-mérkőzésen lép pályára az MU, ahogy a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulóját is ki kell hagynia az eltiltás miatt.

Bailly egyébként azért kapott piros lapot a Celta elleni elődöntőben, mert jobb kezével ellenőrizte a spanyolok svéd támadója, John Guidetti bal fülének szakítószilárdságát, amit a Vigo több játékosa is zokon vett, többek között a szintén kiállított Facundo Roncaglia is – ahogy az alábbi videón jól látható.

Az UEFA közleménye szerint egyébként a United írásbeli figyelmeztetést kapott, miután késve kezdte a mérkőzést. Roncaglia esetéről az UEFA közleménye nem tesz említést.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik