BL: az internet megőrül a Suárez vs. Chiellini és Evra találkozóért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.14. 12:07
Szerdán eldőlt, hogy 2015 júniusában a Barcelona és a Juventus vívja a Bajnokok Ligája fináléját. A párharc több érdekes találkozást is tartogat. A Barcelona csatára, Luis Suárez karrierje két súlyos eltiltásának főszereplőjével is farkasszemet nézhet: Giorgio Chiellinivel és Patrice Evrával.

A Barca uruguayi csatára 2011 őszén, a Liverpool játékosaként keveredett rasszista balhéba az akkoriban a Manchester Unitedban szereplő Evrával. A csatár nyolcmeccses eltiltást és pénzbüntetést kapott, de a két futballista között húzódó feszültség ezt követően is fokozódott: a következő találkozás alkalmával nem fogtak kezet.

Suárez aztán Braniszlav Ivanovics megharapásáért szintén hosszú eltiltással bűnhődött a Premier League-ben, majd a 2014-es világbajnokságon az Uruguay–Olaszország csoportmérkőzésen Giorgio Chiellinit is megharapta.

Az eset a futball történetének egyik legnagyobb botrányát és legsúlyosabb eltiltását vonta maga után. Suárez utóbb letöltötte a büntetését, a Barcelona mezében visszatért a pályára és szárnyal a Messi, Neymar duóval kiegészülve.

Nos, a sors úgy hozta, hogy Luis Suárez a 2015-ös BL-fináléban egyszerre nézhet farkasszemet a két hátvéddel, Chiellinivel és Evrával. A csatár azóta mindkét játékossal rendezte a kapcsolatát, az internet népe ennek ellenére nagyon várja a pikáns találkozást.


Vajon mekkora a szorzó arra, hogy Suárez-harapás és rasszista beszólás is lesz?


A berlini menü.



Suárez Park. 2015!




Chiellini szoros emberfogása Suárezen a berlini döntőben




Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik