BL: a továbbjutás ellenére egy PSG-játékos nem boldog

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.12. 12:11
Emlékezetes mérkőzésen jutott tovább a Paris Saint-Germain a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe, miután szerdán 2–2-es döntetlent ért el a Chelsea otthonában. Gregory van der Wiel, a franciák holland védője azonban nem maradéktalanul elégedett.

„Az edző [Laurent Blanc – a szerk.] nem indokolta meg, miért nem voltam kezdő. Nagyon meglepett a döntése – idézi az NOS Van der Wielt, aki csereként három percet játszott a Chelsea elleni visszavágón. – Nem ez a helyes megoldás egy játékos kispadra ültetésére. Magyarázat nélkül nem szokás kitenni valaki a kezdőcsapatból, de úgy tűnik, itt így mennek a dolgok. Sajnálom, hogy nem voltam kezdő, mert pont az ilyen mérkőzéseken érdemes az elejétől kezdve a pályán lenni. Őrült meccs volt, egyrészt Zlatan [Ibrahimovic] piros lapja miatt, másrészt hogy kétszer egyenlítettünk. Zlatan kiállítása nem volt jogos, nem akart sérülést okozni. A Chelsea még tíz ember ellen játszva sem tudta irányítani a találkozót.”

Ebben az idényben a holland válogatott jobbhátvéd 18 bajnokin és nyolc BL-meccsen kapott lehetőséget, ebből csupán kétszer volt csere. A BL-ben a hat csoportmérkőzést és a nyolcaddöntő első találkozóját egyaránt végigjátszotta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik