BL: A távozókat nem sikerült megfelelően pótolni – Casoni

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.22. 23:18
A Videoton labdarúgócsapatát irányító Bernard Casoni szerint nem sikerült megfelelően pótolniuk a nyáron távozó játékosokat, de jelenleg az a legfontosabb, hogy a The New Saints kiejtésével bejutottak a BL-selejtező 3. fordulójába.

„A legfontosabb a továbbjutás, hiszen nehéz helyzetben vagyunk – nyilatkozta Casoni az M4-nek a The New Saints elleni visszavágó (1–1) után. – Mind a klubnak, mind a játékosoknak nagyon sokat számít, hogy bejutottunk a következő körbe. Építkezési fázisban vagyunk, több játékost elveszítettünk a nyáron, akiket nem sikerült megfelelően pótolnunk. A BATE ellen jobb játékra és jobb játékosokra lesz szükség.” Casoni az M4-nek a The New Saints elleni visszavágó (1–1) után. – Mind a klubnak, mind a játékosoknak nagyon sokat számít, hogy bejutottunk a következő körbe. Építkezési fázisban vagyunk, több játékost elveszítettünk a nyáron, akiket nem sikerült megfelelően pótolnunk. A BATE ellen jobb játékra és jobb játékosokra lesz szükség.”

A walesi csapat mestere csalódottan, ugyanakkor rendkívül büszkén állt a mikrofon elé.

„Ez a legnagyobb elismerés – utalt arra Craig Harrison, a TNS menedzsere rekedt hangon, hogy a székesfehérvári szurkolók megtapsolták csapatát a lefújás után. – Sok problémát okoztunk a Videotonnak, de számunkra elég kegyetlen véget ért a mérkőzés. Volt egy stratégiánk, ehhez ragaszkodtunk is, sikerült betalálnunk, a kapunkat pedig több mint kilencven percen keresztül megőriztük a góltól, aztán történt, ami történt... A keret minden tagjára nagyon büszke vagyok.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik