BL: a Slovan edzője szerint csapata még nem áll készen a csoportkörre

V. Á.V. Á.
Vágólapra másolva!
2022.07.18. 13:01
null
Vladimír Weiss szerint csapata még nem áll készen a BL csoportkörére (Fotó: Slovan/Facebook)
Vladimír Weiss, a szlovák Slovan labdarúgócsapatának vezetőedzője jó kapcsolatot ápol Sztanyiszlav Csercseszovval, a Ferencváros szakvezetőjével. A két együttes szerdán Budapesten csap össze a Bajnokok Ligája második selejtezőkörében. A korábban Oroszországban is dolgozó szlovák tréner a Russia Post portálnak elmondta, nagy derbi lesz ez a két főváros csapatai között.


„Amikor Sztasz Magyarországra érkezett, beszéltünk telefonon. Szóba kerültek az aktuális dolgok, a családjaink. Felajánlotta Lasa Dvalit, akinek akkor járt le a szerződése, de végül nem jött létre az átigazolás. Vicceltünk is egymással, most azonban nincs itt ennek a helye. Csercseszov jó csapatot épített, minőségi játékosokkal erősített. A fegyelem nála nagyon fontos. Ez egy nagy derbi lesz a két ország fővárosai, Budapest és Pozsony között, mindkét mérkőzésre zsúfolásig megtelnek a stadionok”
– mondta.

„Az az álmunk, hogy folyamatosan ott legyünk valamelyik európai kupa csoportkörében. Valószínűleg a Bajnokok Ligájára még nem állunk teljesen készen, de vannak meglepetések.”

BL-SELEJTEZŐ, 2. FORDULÓ, 1. MÉRKŐZÉS
FERENCVÁROS–SLOVAN (szlovák) – élőben az NSO-n!

Szerda, Groupama Aréna, 20 óra
Vezeti: Bengoetxea (spanyol)
Tv:  M4 Sport

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik