BL: a közmédia ismét közvetít, a döntő csak az M4-en

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2015.03.12. 11:18
null
A BL visszatér a közszolgálati média képernyőjére (Fotó: live-production.tv)
Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport Online értesülései, a következő szezontól visszatér a közszolgálati média képernyőjére a labdarúgó Bajnokok Ligája, melynek döntője kizárólag a júliusban induló M4 sportcsatornán lesz látható élőben.

A Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap (MTVA) csütörtöki közleménye szerint a megállapodás értelmében a keddi és a szerdai játéknapokon is a közszolgálati televízióé lesz az első választás joga a kínálatból, így a nap rangadóit az M4 sugározza. Amennyiben bejut magyar együttes a BL csoportkörébe, akkor annak meccseit kizárólag az M4 közvetíti.

A napi egy-egy élő összecsapást követően felvételről is közvetít egy-egy találkozót a csatorna, melyen a játéknapok összefoglalója is látható lesz kedd és szerda éjszaka.

A következő években az Európai Szuperkupa-meccset, azaz a Bajnokok Ligája és az Európa-liga győztesének összecsapását is a közszolgálati tévé adja majd.

Az M4 mellett a következő három szezonban idényenként több mint hatvan mérkőzést közvetít majd élőben a Sport Tv-t működtető AMC Networks a labdarúgó Bajnokok Ligájából.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik