BL: a honfitárs szerint nem huhogtak Tourénak a szurkolók

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.10.24. 13:44
Yaya Touré, a Manchester City elefántcsontparti labdarúgója kedd este jelentést tett a játékvezetőnél a CSZKA Moszkva elleni Bajnokok Ligája-mérkőzést követően az orosz szurkolók rasszista megnyilvánulásai miatt. Seydou Doumbia, a CSZKA játékosa és egyben Touré honfitársa szerint viszont a drukkerek nem tettek rasszista megjegyzéseket a City középpályásának. Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) vizsgálatot indít.

Mint ismert, kedd este a lefújást követően Yaya Touré azt mondta, az UEFA-nak tennie kell valamint a CSZKA-szurkolók huhogása miatt.Mint ismert, kedd este a lefújást követően Yaya Touré azt mondta, az UEFA-nak tennie kell valamint a CSZKA-szurkolók huhogása miatt.

Honfitársa, Doumbia szerint viszont szó sem volt erről.

„Én nem hallottam semmi ilyesmit a CSZKA fanatikusaitól. Az igaz, hogy rettentő hangosan szoktak buzdítani minket, de csak azért, hogy nyomást gyakoroljanak az aktuális ellenfelünkre. Viszont sosem folyamodnának rasszista megnyilvánulásokhoz, úgyhogy elefántcsontparti kollégám kissé túloz” – idézi az orosz Szport Ekszpressz Doumbiát az ügyről.

Az UEFA még várja a részletes játékvezetői jelentést az esetről, majd minden bizonnyal vizsgálatot fog indítani. Amennyiben a CSZKA szurkolói valóban huhogtak vagy rasszista megjegyzéseket tettek, akkor stadionbezárásra és/vagy pénzbírságra számíthatnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik