BL, A-csoport: Benítez szerint emberelőnyben a taktika nem fontos

Vágólapra másolva!
2010.10.21. 00:51
Rafa Benítez, az Inter vezetőedzője reméli, hogy játékosai tanultak a Tottenham elleni Bajnokok Ligája-találkozóból. Az olasz csapat ugyanis csupán egy góllal nyert, pedig kiütéses győzelmet is arathatott volna, hiszen több mint 80 percen keresztül emberelőnyben játszott, és az első félidő után már 4–0-ra vezetett.

„Természetesen elégedett vagyok a győzelemmel, de a kiváló első félidő után a második játékrészben hiányzott az intenzitás a játékunkból. Meg kell tanulnunk, hogyan tartsuk jobban ellenőrzés alatt a mérkőzést. Még egyszer nem fejezhetünk így be egy meccset” – mondta Rafa Benítez az egygólos győzelem után.

Mint ismert, az Inter már 4–0-ra is vezetett hazai pályán a Tottenham ellen, ráadásul emberelőnyben futballozott, végül mégis csak 4–3-ra győzött.

„Ha tizenegy emberrel játszol tíz ellen, a taktika nem fontos, minden a hozzáálláson múlik. Remélem, ebből a mérkőzésből tanul a csapatom.”

A spanyol szakember elmondta, hogy nehéz mérkőzésre számít a következő körben Londonban, de a csapat majd bizonyítja, hogy az az igazi Inter, amelyet az első félidőben láttak a nézők.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik