BL: a Barca négy csatárral állhat fel a Milan ellen

Vágólapra másolva!
2013.03.04. 11:24
Hol van már a spanyol labdarúgó-válogatottól a 2012-es Eb-n látott – igaz, eredményre vezető –, csatármentesített alapfelállás: a barcelonai hírekben naprakész katalán Sport című sportnapilap hétfői számában arról számolt be, hogy a gránátvörös-kékek négy támadóval(!) kezdhetnek az olasz AC Milan elleni BL-nyolcaddöntő hazai visszavágóján jövő héten kedden (március 12.).

A három védő előtt három középpályás kapna szerepet, míg közvetlenül a támadó szekcióban két szélső és két center kerülne bevetésre. Persze, az eredménykényszer a Barcelona vállát nyomja, méghozzá elég erősen. Az első, milánói mérkőzésen ugyanis elég visszafogott játékot mutatva szenvedtek 2–0-s vereséget az erőteljesebben támadó, az akciókat hatékonyabban befejező olaszoktól.

Időközben a Real Madrid is kétszer legyőzte a katalánokat, a szakvezetők így a taktika megreformálására készülnek. Meglátásuk szerint a Milan kilenc mezőnyjátékossal szállja majd meg a saját térfelét, és csak Kevin-Prince Boeateng, esetleg Stephan El Shaarawy vezethet egyszemélyes kontrát, a betömörülő milánóiak ellen eredményre vezethet a négyfős támadósor.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik