Bayern: „Ha izlandi lenne, érteném…” - kőkemény kritika

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.16. 14:15
null
Beckenbauer kifakadt: „Annyi lett volna a dolga, hogy ne adja oda az ellenfélnek a labdát!” (Fotó: Reuters)
Franz Beckenbauer, a Bayern München legendája éles kritikát fogalmazott meg a bajorokkal szemben a Bajnokok Ligája-negyeddöntőben mutatott gyenge teljesítményt követően. A német ikon szerint fekete napja volt a szerda a német futballnak.

Mint arról beszámoltunk, a Porto hazai pályán nagy meglepetésre simán, 3–1-re legyőzte a Bayern Münchent a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első felvonásán.

„Nem akarok túlozni, de egyetlen játékos sem volt a Bayern Münchenben szerda este, aki megközelítette volna az átlagos formáját. Fekete napja volt ez a német futballnak…” – mondta a Skynak Beckenbauer.

„Egy védő rosszul játszik? Rendben. A kapusod rossz passzban van? Még ezt is el tudom fogadni, de hogy mindenki ennyire gyengén futballozzon, az már nekem is sok. Az egész csapat együtt dolgozott, így sikerült összehozni ezt a »csodás« eredményt. Nehéz kiemelni bárkit, de Dantéban különösen nagyot csalódtam. Ha mondjuk izlandi, esetleg északi-sarki lenne, megérteném, hiszen mondhatnám, hogy elfelejtette levenni a sícipőjét, ezért szenvedett, de így… Annyi lett volna a dolga, hogy ne adja oda az ellenfélnek a labdát” – tette hozzá a német legenda.

A Bayernre nagyon nehéz feladat vár a visszavágón, a bajorok történetük során még sosem jutottak tovább az európai porondon azt követően, hogy idegenben kétgólos vereséget szenvedtek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik