Barcelona: Henry nem akar az Arsenal ellen játszani

Vágólapra másolva!
2010.03.23. 19:24
Thierry Henry, a Barcelona labdarúgócsapatának támadója kijelentette: annyira elevenek és fontosak az Arsenalnál szerzett élményei, hogy legszívesebben nem lépne pályára az „ágyúsok" elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntőben.

„Minden BL-sorsolásnál rossz érzéseim vannak – ismerte be a francia támadó a Telegraph jelentése szerint. – Nem azt mondom, hogy nem fogok harcolni vagy ilyesmi, mert a futballban ilyesmit nem lehet tenni. De nem akarok játszani az Arsenal ellen."

Az Arsenal gólrekordere (370 mérkőzésen 226 gól) hozzátette, bár az ő idejében még szinte végig a Highburyben játszott a csapat, az új stadionban, az általa alig belakott Emiratesben is furcsa lesz az ellenfél mezét viselnie.

„Hogy esetleges gólöröm? Felejtsék el! Nem akarok az Arsenal ellen játszani, ilyen egyszerű a helyzet" – tette hozzá a játékos, aki 1999 és 2007 között erősítette a londoni csapatot, és akit a szurkolók 2008-ban a klubtörténet legjobbjának választottak meg.

Az Henryt jelenleg foglalkoztató Barcánál nem kommentálták a játékos kijelentését, de oly bőséges a keret, hogy érdemeire tekintettel akár méltányolhatják is érzéseit.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik