Barca: Messi ismét megmutatta, használhatatlan a védekezésben – videó

D. Á.D. Á.
Vágólapra másolva!
2020.11.05. 16:00
null
Messinek ezúttal sem volt kedve túl sokat futni (Fotó: AFP)
A labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében az FC Barcelona 2–1-re legyőzte a Dinamo Kijevet Lionel Messi és Gerard Piqué góljával. A katalán csapat ugyan begyűjtötte a három pontot, ám a Twitteren elterjedt egy videó, amely tökéletesen megmutatja, hogy az argentin világklasszis még egygólos előnynél sem hajlandó védekezni. 


Messi az idénybeli negyedik tizenegyesét is értékesítette a Dinamo Kijev ellen a Bajnokok Ligája 3. fordulójában, s ha a vártnál nehezebben is, de a Barca begyűjtötte a három pontot az ukrán együttes ellen, így továbbra is százszázalékos a G-csoportban.

A siker ellenére azonban az emberek ismét rámutattak arra, Messi használhatatlan a védekezésben – a 93. percben a Dinamo Kijev játékosa a középpályán vezette a labdát az argentin tízestől nagyjából három méterre, aki ugyanolyan nyugodtan sétálgatott, mintha a közelében sem lenne a labda.


Míg a Barcelona szerda este a Dinamo Kijevvel játszott, a csoport másik meccsén a Juventus a Ferencvároshoz látogatott. Az előbbi videó alapján nem meglepő, Cristiano Ronaldo többet futott az FTC ellen, mint Lionel Messi.

Amellett, hogy a Sport Bible rámutat Messi lustaságára, még az Arsenal középpályásával, Mohamed el-Nenivel is összehasonlítja, aki a klasszis támadóval szemben egymaga rohanta le a Manchester Unitedet a 91. percben.

BAJNOKOK LIGÁJA,CSOPORTKÖR
3. FORDULÓ

G-CSOPORT
FC Barcelona (spanyol)–Dinamo Kijev (ukrán)2–1
Barcelona,
Camp Nou, 21óra.Zárt kapuk mögött.Vezette: Oliver (angol)
BARCELONA:Ter Stegen – Dest, Piqué, F. de Jong, Jordi Alba – Busquets (Lenglet, 74.), Pjanic (Sergi Roberto, 59.) – Pedri (Alená, 82.), Messi, Fati – Griezmann (O. Dembélé, 59.).Vezetőedző:Ronald Koeman
DINAMO KIJEV:Nescseret – Kedziora, Zabarnij, Popov, Sabanov – Bujalszkij (Ljednyev, 85.), Sepeljev, Andrijevszkij – Cihankov, Szuprjaha (Verbic, 71.), Gerson Rodrigues (De Pena, 71.).Vezetőedző:Mircea Lucescu
Gólszerző:Messi (5. – 11-esből), Piqué (65.), ill. Cihankov (75.)

A meccs összefoglalóját ide kattintva lehet elolvasni.

A G-CSOPORT ÁLLÁSA
1. FC Barcelona 3 3 9–2 +7 9
2. Juventus 3 2 1 6–3 +3 6
3. Dinamo Kijev 3 1 2 3–6 –3 1
4. FERENCVÁROS 3 1 2 4–11 –7 1
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik