Barca: a legrosszabb verzió a valós Rafinha sérülése esetében

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.09.17. 11:12
null
Rafinha fájdalmasan hosszú kihagyás elé néz (Fotó: AFP)
Bár az első hírek még kedvezőbb előrejelzést adtak, mégis a legrosszabb verzió bizonyult valósnak a barcelonai Rafinha sérülése esetében, a 22 éves labdarúgó ennek következtében hosszú kihagyásra számíthat.

 

Rafinha a Roma elleni idegenbeli Bajnokok Ligája-mérkőzésen (1–1) szenvedett térdsérülést, és a csütörtök reggeli vizsgálatok kimutatták, hogy elszakadt az elülső keresztszalagja a jobb térdében. A diagnózist a Barcelona hivatalosan is megerősítette.

A testvérével, Thiago Alcántarával ellentétben brazil válogatott futballista nem tudja elkerülni a műtétet (ráadásul a hátsó keresztszalagja is megsérült), így mintegy hat hónap kihagyásra számíthat, azaz legjobb esetben sem láthatjuk őt pályán a szezon vége előtt.

„Nagyon sajnálom a rossz híreket, nem állt szándékomban, hogy sérülést okozzak. Remélem, hamar újra a pályán látlak!” – írta Twitterén Rafinhának a belga középpályás, aki a közösségi oldalon rengeteg támadást kapott – nem csak barcelonai érzelmű – szurkolóktól.

A BL keddi játéknapján a Manchester United-es Luke Shaw-t síp- és szárkapocscsonttöréssel szállították kórházba Héctor Moreno belépője után. A fiatal balhátvédre szintén hosszú kihagyás vár.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik