BL: a Dinamo Zagreb nem bírt otthon a luxemburgi bajnokkal

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.15. 22:50
Nem született gól a Qarabag–Rudar Pljevlja és a Malmö–Zalgiris mérkőzésén sem a labdarúgó Bajnokok Ligája második selejtezőkörében, az azeri–montenegrói és a svéd–litván párharcban így egyaránt a visszavágóra maradt minden kérdés.

A BATE Boriszov sovány előnyt szerzett hazai pályán az ír Dundalk ellen, a fehérorosz három első félidei gól után 2–1-re nyert. BATE Boriszov sovány előnyt szerzett hazai pályán az ír Dundalk ellen, a fehérorosz három első félidei gól után 2–1-re nyert.

A Celtic 2–0-ra nyert a Stjarnan ellen, mégsem lehet teljesen elégedett. Dedryck Boyata első hivatalos meccsén gólt szerzett a „kelták” színeiben az első félidő végén, majd Stefan Johansen növelte az előnyt szünet után. Szinte el is dönthette volna a továbbjutást a hazai csapat, ám a csereként beálló Leigh Griffiths büntetője után Gunnar Nielsen kapus védett. A Celtic így kétgólos előnnyel utazik jövő héten Izlandra.

A Dinamo Zagreb hazai pályán csupán 1–1-re volt képes a luxemburgi Fola Esch-sel szemben, pedig a vendégek az utolsó szűk fél órát emberhátrányban játszották le. A hazaiak a nyáron a Manchester Unitedtól végleg megszerzett Ángelo Henriquez góljával egyenlíteni tudtak az első félidőben Szamir Hadzsi találatát követően, ám hiába állította ki a játékvezető a Fola csapatkapitányát, Ronnyt a 64. percben, az emberfórt nem tudták kihasználni a zágrábiak.

BAJNOKOK LIGÁJA
SELEJTEZŐ, 2. FORDULÓ, ELSŐ MÉRKŐZÉSEK

Qarabag (azeri)–Rudar Pljevlja (montenegrói) 0–0
Malmö (svéd)–Zalgiris (litván) 0–0
BATE Boriszov (fehérorosz)–Dundalk (ír) 2–1
Celtic (skót)–Stjarnan (izlandi) 2–0
Dinamo Zagreb (horvát)–Fola Esch (luxemburgi) 1–1
A visszavágókra a jövő héten kerül sor.

A BL-selejtező keddi eredményeit itt találja!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik