Bajnokok Ligája: Egy álom vált valóra ezzel a góllal - Chicharito

Vágólapra másolva!
2010.09.30. 07:47
A Manchester United Javier Hernández 85. percben szerzett góljával győzte le a Valenciát a Bajnokok Ligája C-csoportjának tegnap esti rangadóján. A mexikói csatár találatával egyrészt megakadályozta, hogy az MU gyengén kezdje a sorozatot, másrészt saját, régóta dédelgetett álmát is valóra váltotta.

„Nagyszerű este volt. Nagyon örülök a gólomnak, de a győzelem, a három pont megszerzése ugyanilyen fontos volt" – nyilatkozta a mérkőzés lefújását követően Javier Hernández, aki csereként beállva mindössze kilenc perce volt a pályán, amikor megszerezte a United első gólját a jelenlegi Bajnokok Ligája-sorozatban.

„Boldog vagyok, hogy kivehettem a részem a sikerből. A védelmünk nagyon stabilan állt a lábán, és mi, elöl játszók értékeljük ezt – dicsérte társait a 22 éves mexikói támadó. – Otthon, Mexikóban is mindig néztem a Bajnokok Ligáját, ez a világ egyik legfontosabb sorozata. Egy álom vált valóra azzal, hogy manchesteri pályafutásom elején gólt szereztem a BL-ben, nagy önbizalmat ad ez nekem."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik