Bajnokok Ligája: Beckenbauer elégtételt venne a manchesterieken

Vágólapra másolva!
2010.03.29. 19:11
Franz Beckenbauer, a Bayern München legendája és tiszteletbeli elnöke úgy véli, klubja sikerrel veheti a Manchester United elleni labdarúgó Bajnokok Ligája-negyeddöntőt, de ehhez két légiósának, Franck Ribérynek és Arjen Robbennek tudása legjavát kell adnia.

„Ha Franck Ribéry és Arjen Robben százszázalékos teljesítményt nyújt, akkor jó esélyünk lesz a Manchester United ellen" – mondta a kétszeres aranylabdás Franz Beckenbauer, aki szerint a Bayern München – függetlenül a közelmúltbeli bajnoki botlásoktól – kezd úgy játszani, ahogyan a nyáron munkába álló új edző, Louis van Gaal szeretné.

A 64 esztendős Császár szerint minden Bayern München–Manchester United párharc különleges élmény, és a mostani is feltétlenül az lesz, mert a bajoroknak úgymond elszámolnivalójuk van a manchesteriekkel.

„Ötven-ötvenöt esztendeje vagyok a labdarúgásban, de ahhoz fogható drámai mérkőzést még nem láttam. Természetesen szeretnénk bosszút állni a történtekért" – elevenítette fel Beckenbauer a németek számára roppant fájó 1999-es BL-döntőt, amelyet az MU a sérülések miatti hosszabbításban fordított a maga javára (2–1).

Mint arról korábban beszámoltunk, a Beckenbauer által emlegetett Robben játéka húzódás miatt kérdéses a kedd esti müncheni mérkőzésen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik