Nemzetisport.hu nyomtatott 2005.11.21 20:05 Frissítve: 2010.10.28 02:39

Real Madrid: Ronaldo nem játszik a Lyon ellen a BL-ben

Kihagyja a francia bajnoki címvédő, jelenleg is listavezető Olympique Lyon elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzést Ronaldo, a spanyol Real Madrid brazil világbajnok csatára.

A heteken keresztül harcképtelen, sérülését Brazíliában is kezelő Ronaldót edzője, honfitársa, Vanderlei Luxemburgo félkész állapotban is berakta a hétvégi, Barcelona elleni, hazai pályán 3-0-ra elveszített rangadón a kezdőcsapatba. Majd ott is hagyta, jobbára szenvedni kilencven percen keresztül.

Persze, egy Ronaldo kaliberű játékost, egy ilyen felfokozott hangulatú rangadón nem nagyon kapnak le különben sem a trénerek, talán ennek köszönheti most a gólerős brazil támadó, hogy rásérült korábbi bajára, bal bokájával akadtak ismét gondjai. Ronaldo a mostani sérülését kezelte éppen, amikor a Nemzeti Sportban arról – is - nyilatkozott, hogy a profi futballisták túlterheltek, így egyrészt számszerűleg is gyakoribb a sérülésveszély, másrészt a fáradt test is hamarabb megadja magát, ráadásul nehezebben regenerálódik

Ronaldo ma nem vett részt a Real Madrid edzésén, helyette a klub edzőcsarnokában gimnasztikázott, majd úszott orvos és fizikóterapeuta felügyelete mellett.


Szavazás

Melyik csapat nyeri a spanyol bajnokságot?

Írja be az itt látható számot!
Az NSO ajánlja:

A SPANYOL BAJNOKSÁG ÁLLÁSA

FORDULÓRÓL FORDULÓRA

A SPANYOL BAJNOKSÁG SZURKOLÓI FÜZETE (letölthető)

Minden, amit a bajnokságról tudni kell

Szurkolói szoftverek

Futball-lexikon

2022.11.09 00:24:33

Bajnokok Ligája nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Sikertelenség esetén a kedvenceket mindenféle úton-módon felmenteni kész praktikák között a különböző sorsolások tisztaságának megkérdőjelezése is felvetődött már, főleg, ha a hasonló szóbeszédeket hivatalos személyek is hevítették.

2022.11.07 21:24:31

Bajnokok Ligája nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Münchenben sem gyújtanak örömtüzeket...

 

2022.11.07 10:05:40

Bajnokok Ligája nemzetisport.hu

A három magyar válogatott játékost is foglalkoztató RB Leipzig a Manchester Cityvel küzd meg.

2022.11.07 08:56:59

Bajnokok Ligája nemzetisport.hu

Hétfőn kiderül az is, hogyan alakul a rájátszás párosítása az Európa-konferencialigában.