Nemzetisport.hu online 2005.09.14 00:30 Frissítve: 2010.10.28 02:39

Ronaldinho két gólt ígér

Az idény során eddig kiválóan működő (a Bundesligában már kilenc gólt jegyző) K & K csatársor (Miroslav Klose, Ivan Klasnic) a Werder Bremen nagy pechjére a német eltiltása miatt nem állhat össze a BL rajtján Brémában, a Barcelona elleni, az év meccseként beharangozott összecsapásra, ettől még mindenki optimista a kikötővárosban.

"Tudom, hogy Klose vagy Klasnic olyan könnyen nem hagyja magát kiszorítani a kezdőcsapatból, ezért nekem minden adódó alkalommal élnem kell. Ha a Barcelona ellen jön a lehetőség, akkor ellene kell gólokat szereznem. Nagy sansz áll előttem" - mondta például a Klose helyébe lépő Nelson Valdez. A paraguayinak a spanyol gárdákkal, illetve a sorsdöntő csatákkal kapcsolatban jó emlékei vannak, hiszen tavaly a Valencia elleni duplájával szinte egyedül lőtte a legjobb tizenhat közé a Werdert.

Csakhogy most olyan rivális érkezik a Weser-stadionba, amely a világ egyik legjobb támadógépezetével büszkélkedhet, amelynek mozgatója a zseniális Ronaldinho. "Szerintem a brémaiaknak kell tőlünk félniük, nem pedig nekünk tőlük. Tőlem például retteghetnek, mert két gólt szerzek. Nekünk csak egy célunk lehet a Bajnokok Ligájában: a végső győzelem" - mondta vigyorogva a tavaly a világ legjobb futballistájának megválasztott Ronaldinho.

WERDER BREMEN (német)-BARCELONA (spanyol)
Bréma, 20.45
V: Hauge (norvég)

UDINESE (olasz)-PANATHINAIKOSZ (görög)
Udine, 20.45
V: Olegário (portugál)

Szavazás

Mely' csapat nyeri a BL-t?

Írja be az itt látható számot!
2022.11.09 00:24:33

Bajnokok Ligája nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Sikertelenség esetén a kedvenceket mindenféle úton-módon felmenteni kész praktikák között a különböző sorsolások tisztaságának megkérdőjelezése is felvetődött már, főleg, ha a hasonló szóbeszédeket hivatalos személyek is hevítették.

2022.11.07 21:24:31

Bajnokok Ligája nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Münchenben sem gyújtanak örömtüzeket...

 

2022.11.07 10:05:40

Bajnokok Ligája nemzetisport.hu

A három magyar válogatott játékost is foglalkoztató RB Leipzig a Manchester Cityvel küzd meg.

2022.11.07 08:56:59

Bajnokok Ligája nemzetisport.hu

Hétfőn kiderül az is, hogyan alakul a rájátszás párosítása az Európa-konferencialigában.