Csupasport: futás közben már vadállatokat hallucinált

V. SZ.V. SZ.
Vágólapra másolva!
2021.04.30. 20:12
Címkék
A korábban az MLS-ben is megforduló futballista, Hellah Sidibe részben jótékonysági céllal nagy fába vágta a fejszéjét, és Kaliforniától New Yorkig futva akarja átszelni az Egyesült Államokat. Már két hónapja fut, ám nem veszélytelen a kaland, egyszer késsel fenyegették...

A korábban az MLS-ben, azaz az észak-amerikai profi labdarúgóligában megforduló Hellah Sidibe Kaliforniától New Yorkig jelenleg is fut, összesen nagyjából 3200 mérföldet (5150 km) tervez megtenni a március 1-jén kezdődött úton. A 30 éves férfi Instagramján futás közben készült képek tömkelegét látjuk, ráadásul Sidibe úgy fogalmaz, hogy 2017. május 15. óta mindennap fut.Hellah Sidibe Kaliforniától New Yorkig jelenleg is fut, összesen nagyjából 3200 mérföldet (5150 km) tervez megtenni a március 1-jén kezdődött úton. A 30 éves férfi Instagramján futás közben készült képek tömkelegét látjuk, ráadásul Sidibe úgy fogalmaz, hogy 2017. május 15. óta mindennap fut.

Már korábban tervezte, végül idén március 1-jén indult a Los Angelestől nagyjából 60 km-re fekvő Huntington Beachről, és azóta átlag 30-40 mérföldet (48-64 km) tesz meg egy nap alatt. Szeretett volna 100 nap alatt célba érni, ám rugalmasan kezeli a teljesítésre szánt időt.

„Amíg teljesítem a napi adagot, nem érdekel, hogy milyen lassan megyek.” Persze a fáradtságot nem lehet kiiktatni, amelytől néha hallucinál.

Hellah Sidibe nagy futásáról bővebben a Csupasporton olvashatnak, ahol megismerhetik Szalay Levente történetét is, aki nemcsak megálmodta, hanem meg is valósította nagy tervét, és életre hívta az Őrség Trail nevű tájfutóversenyt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik