Atlétikai vb: Márton Anita be sem meri kapcsolni a telefonját

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.20. 10:23
A nagy sikert elérő Márton Anita még nem tudta feldolgozni, hogy ezüstérmet szerzett a Portlandban zajló fedett pályás atlétikai világbajnokságon. A magyar súlylökő elmondta, a felkészülés utolsó időszakában már voltak biztató jelek, de az edzője sokkal optimistább volt a verseny előtt.

„Még nem igazán tudtam feldolgozni, hogy ezüstérmes vagyok. Három héttel ezelőtt nem gondoltam volna, hogy dobogóra állok, aztán az utolsó időszakban már voltak biztató jelek. Edzőm, idősebb Eperjesi László sokkal optimistább volt, mint én, de ő kívülről jobban rá lát a dolgokra. Igazából eleinte nem volt vébés hangulatom, talán a selejtező hiányzott. Nem túl nagy ez a fedett pálya, érzésre kissé egy gálaversenyre hajazott. Köszönöm a sok gratulációt; a telefonom teljesen lemerült, jelenleg is töltőn van, szinte be sem merem kapcsolni..." – idézi Márton Anitát a magyar szövetség honlapja.Márton Anitát a magyar szövetség honlapja.

Mint ismert, a mai estét megelőzően legutóbb 1999-ben, Maebasiban szerzett világbajnoki érmet magyar atléta: Czingler Zsolt hármasugrásban, Szabó Zsuzsanna rúdugrásban harmadik lett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik