WBA: Nem haboztam, elvállaltam ballal - Gera

Vágólapra másolva!
2012.11.25. 07:29
Mint beszámoltunk róla, Gera Zoltán szép gólt szerzett a West Bromwich Albion Sunderland ellen 4–2-re megnyert angol bajnokiján, és a magyar futballista a Nemzeti Sportnak elmondta, felépülése óta remek állapotban van, élvezi a labdarúgást.

„Remek állapotban vagyok. Korábban kaptam egy rúgást a térdemre, ezért injekcióztak, néhány napig nem mozoghattam, éppen akkor volt a norvégok elleni meccs. Sajnáltam, hogy nem lehetek ott a fiúkkal, ám nem edzhettem. Rendbe jött a lábam, és jó erőben érzem magam, tele vagyok önbizalommal, jó a csapat, eddig jól sikerültek a meccseink, ezért nem haboztam: elvállaltam ballal, messziről is" – mondta Gera Zoltán a Nemzeti Sportnak a gólja után.

„Van lehetőségünk megnézni, mennyit futunk a meccseken. Fontos adat, de ha valaki lenyom tizenhárom kilométert, ám eladja az összes labdát, mire megy vele a csapat? A Liverpool ellen sikerült gólt szereznem, de éreztem, az erőnlétem még nem az igazi – most már az. Tizenkét kilométer felett teljesítek, sokszor érek labdához, érettebb a játékom, élvezem a futballt. Boldogsággal tölt el, hogy harminchárom évesen képes vagyok ilyen teljesítményre" – tette hozzá a magyar válogatott futballista.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik