Videó: Ronaldo bizarr táncánál csak a kommentek jobbak

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.03.02. 16:59
null
Nemcsak Ronaldónak gúvadtak ki a szemei (Fotó: Cristiano Ronaldo dodgy dancing for Shopee in viral advertising/Youtube)
Mint ismert, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United 37 éves portugál klasszisát, Cristiano Ronaldót imádja a kamera, és ezért szinte bármit el lehet vele adni. Ebből indult ki a Shopee is, amely a telefonra készült applikációját CR-rel reklámozta még 2019-ben, mi több, arra is rávették, hogy táncoljon – emlékezett vissza a The Sun.

Cristiano Ronaldo a Shopee (szingapúri multinacionális technológiai vállalat, amely elsősorban az e-kereskedelemre összpontosít) reklámfilmjében előbb egy szabadrúgást vág be a hálóba, aztán „átszellemül” egy igen fülbemászó dallamra. Íme!

Bármilyen hihetetlen, a kommentelők egy részét nem a furcsán táncoló Ronaldo sokkolta leginkább, hanem az, hogy előtte belőtte a szabadrúgást.

„A legirreálisabb rész az, hogy Ronaldo belőtte a szabadrúgást” – idézte a The Sun az egyik hozzászólót. Egy másikuk pedig azt írta, hogy élethűbb lett volna, ha a sorfalba püföli a labdát.

Február közepén arról számoltunk be, hogy a 40 éves Zlatan Ibrahimovic a visszavonulása után akár színészi pályán is el tudná magát képzelni. Nos, nem lepődnénk meg, ha Cristiano Ronaldónak is lennének hasonló ambíciói.

És ha már tánc, valamint szóba került a futball utáni élet, emlékezhetünk Erling Haaland rapszámára, amit még 16 évesen adott elő a barátaival.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik