Videó: Mourinho ismét alakított – hihetetlen érzelmi hullámvasút

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2020.02.03. 10:03
A Tottenham menedzsere, José Mourinho ismét nagyot alakított: a Manchester City elleni 2–0-ra megnyert bajnokin előbb Hugo Lloris tizenegyesvédésének örült, majd 10 másodperccel később már piros lapért reklamált.

A mérkőzés 40. percében Hugo Lloris kivédte Ilkay Gündogan tizenegyesét, majd a kipattanót nem sikerült Raheem Sterlingel szemben begyűjtenie, aki esésével újabb tizenegyest próbált kiharcolni – sikertelenül. Az angol szélsőnek korábban már volt egy sárgája, így ha a játékvezető műesésnek ítélte volna meg az esetet, akkor ki kellett volna állítani Sterlinget, ám ez nem történt meg.

A Spurs menedzsere, José Mourinho előbb örült a Hugo Lloris által kivédett tizenegyesnek, majd az asszisztense hatására ő is elkezdett reklamálni Raheem Sterlingnek kiállításáért.

Így fordult örömből heves reklamálásba José Mourinho 10 másodperc alatt

SuperSport on Twitter

From big smiles to complete rage Jose Mourinho's reaction to Hugo Lloris saving Ilkay Gundogan's penalty and then realising that Raheem Sterling could potentially be given a second yellow card shows the full spectrum of the managerial emotional rollercoaster #PL #TOTMCI https://t.co/vL6iRAXs07


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik