Videó: amikor Berbatov úgy összezavarodott, csodát tett

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2020.03.28. 19:41
A koronavírus megbénította a sportvilágot, és lassan már nem marad olyan ország, ahol még rendeznek labdarúgó-mérkőzéseket. Mit lehet ilyenkor tenni? Irány az archívum! Most egy újabb klasszikus Dimitar Berbatov-góllal csillapítjuk futballéhségünket!

Az év 2010, azon belül szeptember 19., az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 5. fordulója: a Manchester United a Liverpoolt fogadta.a Manchester United a Liverpoolt fogadta.

Az 59. percben járunk a meccsen, 1–0-s manchesteri vezetésnél. Ekkor jött a jobb oldalon Nani, aki egy teljesen átlagos beadással indított. Ami viszont ezután jött, az minden volt, csak nem átlagos.

Berbatov egy időben az Instagram-oldalán kommentálta karrierje legszebb góljait, és persze erre a találatra is kitért. A bolgár támadó azt mondta, ordított Wayne Rooneyval, hogy engedje át neki a labdát a beadásnál, de mikor valóban megjelent a lábánál a labda, teljesen összezavarodott, és fogalma sem volt, mit kezdjen vele.

Így született meg az alábbi gól…



A meccset Berbatov triplájával 3–2-re megnyerte a Manchester United, sőt, az idényben bajnoki címig vezette az MU-t Sir Alex Ferguson.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik