Videó: látni kell a dühöngő Keane reakcióját Richards nevetésére

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.03.07. 13:26
null
Finoman szólva sem volt barátságos Roy Keane tekintete Micah Richards reakcióját látva (Fotó: AFP)
Finoman szólva sem volt barátságos a Manchester United-legenda, Roy Keane tekintete, amikor a vesztes városi derbit követő kifakadása közben elkezdett nevetni a rivális Manchester Cityt 2001 és 2014 között szolgáló, az egykori csapata 4–1-es sikere okán kárörvendő Micah Richards a Sky Sports stúdiójában. Videó!

Feladták, ez elfogadhatatlan. Tudjuk, milyen játékra képes a Manchester City, láttuk, hogy játszottak a második félidőben, de a United játékosai egyszerűen feladták. Nem futottak vissza az ellenfél támadásinál, ez egyszerűen elfogadhatatlan, ha az MU-ban játszol. Gyalázatos” mondta a United korábbi klasszisa, Roy Keane a Sky Sports stúdiójában a lefújást követően.

A Manchester United egykori csapatkapitánya éppen befejezte dühöngését, amikor Micah Richards már nem tudta visszafogni magát, elkezdett nevetni. Látva Keane nem éppen barátságot tekintetét, az exvédő rögtön komolyra fordította a szót, s felvetette, hogy az írnek kellene irányítania a gárdát.

Nem ez volt az adás egyetlen emlékezetes pillanata: Richards és a „vörös ördögök” másik legendája, Gary Neville hevesen vitatkoztak azon, hogy Ralf Rangnick-e a megfelelő ember a menedzseri pozícióra.

„Contét kellett volna kinevezniük! Ő volt a legjobb az elérhető menedzserek közül” – válaszolt Richards Neville arra a kérdésére, mit kellett volna csinálnia a vezetőségnek, hogy jobban teljesítsen a csapat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik