Tottenham: Vissza szeretném hozni ezt a mentalitást – Bale

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2020.09.21. 10:59
null
Gareth Bale-nek ambiciózus céljai vannak a Tottenhamnél (Fotó: AFP)
Mint megírtuk, a Premier League-ben szereplő Tottenham Hotspur hivatalosan is bejelentette, hogy szerződtette korábbi játékosát, Gareth Bale-t, aki nem titkolja, trófeákat akar nyerni régi-új csapatával.

 

A walesi támadó egyelőre csak kölcsönbe érkezik, legalább egy évig a Spursöt erősíti majd. Bale 2013-ban, akkori átigazolási rekordot jelentő 101 millió eurós összegért szerződött Madridba Londonból. Hét idény alatt összesen két spanyol bajnoki címet, négy Bajnokok Ligája-serleget és egy Király-kupát nyert a Real Madrid színeiben.

„A Real Madridnál futballoztam, trófeákat nyertem, a válogatottal is meneteltem, ezek által megtapasztaltam a győztes mentalitást, és megtanultam, hogyan nyerjek kupákat. Amíg nem jutsz el eddig, nem tudod elképzelni, milyen érzés, hogyan kezeld ezeket a helyzeteket, az idegességet, a nyomást, ezen csakis tapasztalattal lehet segíteni. Remélhetőleg ebben segíthetek a többieknek, hogy elhiggyék, igenis képesek vagyunk trófeát nyerni. Márpedig már ebben az idényben is ez a cél, minden sorozatban versenyképesek akarunk lenni. Vissza szeretném hozni ezt a mentalitást a Tottenhamhez”– idézi a walesi támadót a The Guardian.

„Izgalmas időszak elé nézünk, a klub évről évre fejlődik, jó lenne tovább haladni ezen az úton, a következő állomás egy trófea elhódítása. Fontos lenne az egyesületnek, a játékosok is ezért küzdenek az egész karrierjük alatt, és nekem is egy valóra vált álom lenne, ha a Tottenham színeiben tehetném ezt meg.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik