Tottenham: Paulinho orvosin, karnyújtásnyira az aláírás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.05. 10:38
Pénteken esik át az orvosi vizsgálaton az angol Tottenham labdarúgócsapatánál Paulinho – tudta meg a BBC. A Corinthians Konföderációs Kupa-győztes brazilja a hírek szerint akár már ma aláírhatja a szerződését a londoni klubbal.

Mint arról beszámoltunk, Paulinho már bejelentette, hogy a Tottenhamet választotta, ám néhány dolog még hátravan szerződésének aláírásáig. Többek között az orvosi vizsgálat, amelyen a BBC szerint pénteken esik át a brazil középpályás, majd André Villas-Boas menedzserrel és Daniel Levy klubelnökkel ül tárgyalóasztalhoz.Mint arról beszámoltunk, Paulinho már bejelentette, hogy a Tottenhamet választotta, ám néhány dolog még hátravan szerződésének aláírásáig. Többek között az orvosi vizsgálat, amelyen a BBC szerint pénteken esik át a brazil középpályás, majd André Villas-Boas menedzserrel és Daniel Levy klubelnökkel ül tárgyalóasztalhoz.

A BBC úgy tudja, a 17 millió fontért érkező Paulinho négy vagy öt évre kötelezi el magát a Spurshöz, amely már pénteken bejelentheti az átigazolást.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik