Tottenham: Leandro Damiao és Willian is célkeresztben

Vágólapra másolva!
2013.01.02. 12:56
Az angol Tottenham Hotspur hivatalosan is elismerte, hogy le szeretné igazolni az ukrán Sahtar brazil szélsőjét, Williant, illetve a brazil Internacional középcsatárát, Leandro Damiaót.

A londoni futballcsapat mestere, André Villas-Boas ugyanakkor elárulta azt is, hogy nehezen mennek a tárgyalások az ukránokkal, akiknek kitartása már csak azért is érthető, mert a 24 éves szélsőt 14 millió euróért vették pár éve a Corinthianstól, és ma már csaknem kétszer annyit ér (szerződése viszont már csak másfél évig él). Leandro Damiao (akit alig 150 ezer euróért szerzett meg két éve jelenlegi kenyéradója az Atlético Hermann Aichingertől) húszmillióért válthat klubot, de érte a Chelsea is érdeklődik.

Szintén a Tottenhammel kapcsolatos hír, hogy Villas-Boas elárulta: nem akadályozzák meg abban a togói támadót, Emmanuel Adebayort, hogy korábbi terveivel ellentétben mégiscsak csatlakozzon válogatottjához a nemsokára kezdődő Afrikai Nemzetek Kupája küzdelmein. Főleg, ha akkorra megérkezik Damiao, de az is kérdéses, elfelejti-e Adebayor a legutóbbi ANK-sokkot...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik