Tottenham: Lamela mellett Eriksen is érkezhet

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.26. 18:57
A dán BT című újság értesülései szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Tottenham még a nyári átigazolási időszakban megvásárolhatja az Ajax játékmesterét, Christian Eriksent.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy a Roma 21 esztendős középpályása, Erik Lamela huszonnégy órán belül a londoni klub játékosa lehet, dán sajtóértesülések szerint azonban a Spurs két játékossal szeretné pótolni a hamarosan a Real Madridhoz szerződő Gareth Bale-t.Arról már korábban beszámoltunk, hogy a Roma 21 esztendős középpályása, Erik Lamela huszonnégy órán belül a londoni klub játékosa lehet, dán sajtóértesülések szerint azonban a Spurs két játékossal szeretné pótolni a hamarosan a Real Madridhoz szerződő Gareth Bale-t.

A BT pedig úgy tudja, hogy Lamela mellett Eriksen, az Ajax dán válogatott középpályása a Tottenham másik célpontja, akiért 12 millió fontot (14 millió eurót) sem sajnálnának kifizetni az angolok.

A „sarkantyúsok” figyelme egyébként azok után fordult Eriksen – és Lamela – felé, hogy kiderült, az első számú kiszemelt, a brazil Willian a Chelsea-ben folytatja pályafutását.

Orosz sajtóhírek szerint egyébként a Zenit klasszisa, Hulk is szóba került a Spursnél, amely azonban túl drágának találja a futballistát, így a két olcsóbb megoldás mellett dönthet.

Ha Eriksen végül a Tottenhamhez szerződik, akkor beilleszkedését megkönnyítheti Jan Vertonghen, aki korábban csapattársa volt a 21 éves dánnak az Ajaxnál.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik