Tottenham: Harry Kane elárulta, hol folytatja pályafutását

CS. M.CS. M.
Vágólapra másolva!
2021.08.25. 14:24
null
Harry Kane már a Wolverhampton elleni bajnokin megköszönte a szurkolók támogatását (Fotó: AFP)
A jelenleg is zajló nyári átigazolási időszak egyik legfőbb témája az volt, hogy a Premier League-ben szereplő Tottenham Hotspur angol válogatott csatára, Harry Kane marad-e a klubnál, vagy a címvédő Manchester Cityhez szerződik. A 28 éves, 3-szoros PL-gólkirály támadó szerdán saját Twitter-oldalán jelentette be, hogy a 2021–2022-es idényben is a londoniakat erősíti.

„Elképesztő, hogy mennyi támogató üzenetet kaptam az elmúlt hetekben a rajongóktól, és fantasztikus volt vasárnap élőben is megtapasztalni azt, hogy mennyi Spurs-szurkoló támogat engem. Maradok a Tottenhamnél ezen a nyáron és 100 százalékos koncentrációval vetem bele magamat a munkába, hogy sikerekhez segítsem a csapatot” – írta szerdán saját Twitter-oldalán Harry Kane.

A 2020–2021-es évadot követően arról szóltak a hírek, hogy az angol válogatott csatár elvágyódik a londoniaktól, mert trófeákat szeretne nyerni, a Spursnél pedig erre jelenleg nincs sok esélye. A címvédő Manchester City fel is vette a kapcsolatot a klubbal, hogy tárgyaljon Kane átigazolásáról, de a Tottenham elnöke, Daniel Levy hallani sem akart az üzletről.

Az olasz transzferguru, Fabrizio Romano értesülései szerint a City két hivatalos ajánlatot tett a Spurs felé: az egyik 122, a másik 150 millió euróról szólt, sőt Pep Guardioláék Gabriel Jesus és Aymeric Laporte játékjogát is felajánlották egy harmadik lehetőségként, de a londoniak vezetősége az összeset elutasította. Kane-nek 2024 nyaráig van szerződése a Tottenhammel.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik