Tottenham: „Eriksen nem elég jó a Real Madridhoz”

M. D.M. D.
Vágólapra másolva!
2019.10.29. 14:39
null
Eriksenről nincs mindenki jó véleménnyel (Fotó: AFP)
Jamie Carragher, a Liverpool korábbi angol válogatott labdarúgója, a Sky Sports jelenlegi szakértője úgy véli, a Tottenhamet erősítő Christian Eriksen nem elég jó játékos ahhoz, hogy a Real Madridnak erősítést jelentsen az esetleges szerződtetése.

 

A korábbi kiváló középhátvéd a Liverpool–Tottenham (2–1) angol bajnoki rangadó elemzésekor beszélt Eriksenről, akit a nemzetközi sportsajtó rendszeresen összeboronál a Real Madriddal.

„Eriksen a Tottenhamben nagyon jó játékos, de nem elég jó ahhoz, hogy a Real Madridban játsszon. Eligazolhat bárhová, ahová szeretne, a Paris Saint-Germainbe vagy más klubba, de nem erősödne vele a csapat” – idézi Carragher markáns véleményét a madridi As.

A 27 éves dán középpályás szerződése az idény végén jár le a Spursnél, ebben a szezonban eddig 12 tétmérkőzésen egy gólt szerzett és egy gólpasszt adott. Kérői között a Bayern Münchent is emlegetik, de Lothar Matthäus szerint a bajor klub hibát követne el azzal, ha kivetné Eriksenre a hálóját.

„Tipikus tízes, technikailag nagyon magas szintet képvisel, de túl lassú. Niko Kovac (a Bayern vezetőedzője – a szerk.) a lendületes játékosokat szereti, akik gyorsan járatják a labdát. A Bayernnek Kai Havertz megszerzésére kellene koncentrálnia” – vélekedett a korábbi magyar szövetségi kapitány.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik