Swansea: a játékoskeretben nem található Michu neve

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.07. 15:03
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Swansea City hivatalos honlapján a játékoskeret menüpont alatt nem található meg az együttes spanyol támadója, Michu neve.

Az angol sajtóban – természetesen – azonnal megkezdődtek a találgatások a futballista „távolmaradásának” okáról, egyes portálok pedig máris azt feltételezik, hogy a 27 esztendős futballista a nyáron klubot vált, és az Arsenalban folytatja a pályafutását.

Egy játékos távozását – a hivatalos bejelentés előtt – gyakran úgy szokták érzékeltetni a klubvezetők, hogy az adott futballista nem szerepel a következő szezonra készülő csapatfotón, vagy a hivatalos mezbemutatón már nem ölti magára a klub szerelését, ám ez esetben ilyesmiről szó sincs, Michu „pusztán” lemaradt a futballisták listájáról.

Messzemenő következtetéseket ennek ellenére nem érdemes levonni a 2012–2013-as szezonban 18 angol bajnoki gólig jutó futballista „kimaradásával” kapcsolatban, az azonban elgondolkodtató, hogyan maradhatott le az együttes egyik, ha nem a legnagyobb klasszisa a játékoslistáról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik