Sunderland: szurkolóinak üzent a börtönből Johnson – kép

Vágólapra másolva!
2016.04.09. 14:51
Levelet írt a börtönből Adam Johnson, az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Sunderland korábbi játékosa. A kiskorúval folytatott szexuális viszony miatt hat év börtönbüntetésre ítélt sportoló közösségi oldalán publikálta az írást testvére, amelyben az angol válogatott szélső megköszöni a szurkolók támogatását.

A note from Adam in my letter this morning, to thank those that have and continue to support him!

Közzétette: Adam Johnson's Appeal Fight2016. április 8.

 

„Mondd meg a rajongóknak, hogy köszönöm a támogatásukat! Hamarosan beszélünk!” – állt az üzenet Johnson levelében.

A 28 éves korábbi játékos labdarúgóként korábban heti 60 ezer fontot (23.7 millió forint) keresett, a beszámolók szerint most fitneszedzőként tevékenykedik a börtönben hetente mindössze 11.5 fontért (kevesebb, mint 5000 forint).

Mint ismert, hat év börtönbüntetésre ítélték Adam Johnsont, a Middlesbrough, a Manchester City és a Sunderland korábbi angol válogatott labdarúgóját, amiért 2015 elején szexuális kapcsolatot létesített egy 16 éven aluli lánnyal, amit tiltanak a szigetországi törvények.

Adam Johnson korábban tagadta a vádakat, ám februárban elismerte, fiatalkorúval szexelt – ezt pedig tiltják a szigetországi törvények. A Sunderland labdarúgócsapata azonnal felbontotta a korábbi válogatott játékos szerződését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik