Reading: januárig a klubban játszik Andy Carroll

MTI/K. B.MTI/K. B.
Vágólapra másolva!
2021.11.16. 12:50
null
Andy Carroll januárig marad a Readingben (Fotó: AFP)
Rövid távú szerződést kötött az angol másodosztályú Reading labdarúgócsapatánál a volt válogatott Andy Carroll, aki január közepéig áll a klub rendelkezésére – számolt be róla az MTI.

 

A 32 éves futballista – aki korábban kilencszer szerepelt az angol nemzeti együttesében – az előző idény végén kényszerűségből távozott a Newcastle Unitedből.

A Reading elvesztette középcsatárát, a csípősérülést szenvedett portugál Lucas Joaót, s a múlt idényben 22 gólt szerző játékos várhatóan csak újév után térhet vissza.

„Ez a megállapodás a klubnak és a játékosnak is jó” – mondta a Carroll-lal kötött szerződésről Veljko Paunovics, a Reading vezetőedzője.

Az egyesület – amely jelenleg a 16. helyen áll a Championshipben – egy korábbi büntetés miatt ki van zárva az átigazolásokból, azaz jelenleg csak kölcsönbe vehet játékosokat, illetve szabadon igazolható labdarúgókat szerződtethet.

Carroll egykor a legdrágább futballistának számított Nagy-Britanniában, miután az FC Liverpool 2011-ben 35 millió fontot adott érte a Newcastle-nek. Az Anfielden azonban nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik