QPR: Megható és megrendítő volt – Buzsáky a köszöntésről

Vágólapra másolva!
2019.08.25. 09:58
null
Buzsáky Ákos még mindig népszerű a QPR szurkolóinak körében, sorban állták az aláírásáért... (Fotók: QPR)
Mint arról beszámoltunk, Buzsáky Ákost köszöntötték a QPR szombati, Wigan ellen 3–1-re megnyert hazai bajnokija előtt. A klub korábbi magyar légiósa meghatódott, hogy ilyen fogadtatásban részesült, amiért hálás volt csapatának és a szurkolóknak.

„Izgatottan vártam ezt a napot, màr eleve az is jólesett, hogy a QPR meghívott a meccsre, de álmomban sem gondoltam, hogy ilyen fogadtatásban részesülök. Mint kiderült, a szurkolók körében már napok óta tèma volt a visszatérésem és készültek rám. Megható, egyben megrendítő volt ez az èlmény! – mondta a Nemzeti Sportnak BuzsákyÁkos. – Kígyózott a sor a közönségtalálkozón, dedikálás, fotózkodás... Aztàn pedig, amikor a pályára hívtak, a publikum rázendített az anno nekem írt dalra... Beleborzongtam. A meccs vége felé, amikor már a lefújást vártuk, váratlanul újra rázendített a közönség. Akkor már az egész stadion énekelt. Nehéz erre szavakat találni. Hálás vagyok, hogy mindezt velem együtt a családom is átélhette, ez egy örök emlék marad.”

...és egy fotóért is
...és egy fotóért is


A drukkerek körében még ma is rendkívül népszerű magyar középpályás 2007 őszétől 2012 júliusáig volt a londoniak játékosa, ebben az időszakban 125 tétmérkőzésen lépett pályára, és 24 gólt szerzett.

Ezen a hétvégén ünnepélyesen beiktatták a klubtörténet legjobbjait tömörítő társaságba, a Forever R's Clubba, és a Wigan ellen 3–1-re megnyert meccs szünetében a játéktéren is köszöntötték.

Buzsáky Ákos angliai túrája ezzel nem ért véget, kedden egy másik korábbi klubja, a jelenleg negyedosztályú (League Two) Plymouth Argyle díszvendége lesz a Reading elleni hazai Ligakupa-találkozón.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik