Premier League: „Ki akartam ütni Nasrit, azt a kis férget…”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.21. 18:46
null
Frimpong sosem titkolta véleményét, nem kedveli Nasrit (Fotó: Reuters, archív)
Emlékeznek még Emmanuel Frimpongra? Nem? Pedig a ghánai középpályás mindent megtesz, hogy a rivaldafényben maradjon. Az Arsenal utánpótlásából 2011-ben kikerülő játékos rekordsebességgel intett búcsút a Premier League-nek, és már az orosz élvonal újoncánál, az FK Ufánál futballozik – már amikor becserélik. Persze az, hogy Frimpong nem Angliában futballozik, még nem jelenti azt, hogy nem beszélhet a PL-ről…

A még mindig csak 23 esztendős, egyszeres ghánai válogatott játékos 2001-ben, kilencévesen került az Arsenalhoz, amelynél 2011-ben mutatkozott be a Premier League-ben. A ghánai finoman szólva nem robbant be Angliában, feltűnt a Wolverhamptonnál, a Charltonnál, a Fulhamnél, majd a Barnsleynál is, mielőtt belevágott az orosz kalandba.

Bár Frimpong csupán 728 percet töltött a pályán PL-pályafutása alatt, így is maradt mire emlékeznie. Most épp egy régi képet ásott elő, amely akkor készült, mikor az Arsenal a Manchester City ellen lépett pályára.

Emmanuel láthatóan nem ápol szép emlékeket erről a találkozóról, ugyanis a képaláírás ez volt:

„Épp ki akartam ütni Cashmir Nasrit, azt a kis férget...” – írta az Instagramra Frimpong, aki továbbra is imádja nevelőegyesületét, és állítólag azért haragszik a franciára, mert a Manchester City kedvéért, a pénz miatt hagyta el az „ágyúsokat”.

Eltelt néhány év, de Frimpong még mindig haragszik (Fotó: Instagram)
Eltelt néhány év, de Frimpong még mindig haragszik (Fotó: Instagram)
Sok mindent mondhatunk Frimpongra, de legalább nem divatdrukker…
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik