Pool: Rodgersnek van nagyobb problémája is Balotellinél

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.17. 10:37
Brendan Rodgers, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool menedzsere elmondta, nem szeretne Mario Balotellivel foglalkozni, mivel az olaszon kívül van még 25 játékosa.

Korábban beszámoltunk róla, miért bukott meg Balotelli a Liverpoolnál, az olasz támadó helyzete pedig továbbra is változatlan, ezentúl is az ifikkel kell edzenie, és kereshet magának új csapatot. A Sky Sports értesülései szerint Rodgers ezt egyértelművé tette Balotellinél, és legfrissebb nyilatkozata is erről árulkodik. miért bukott meg Balotelli a Liverpoolnál, az olasz támadó helyzete pedig továbbra is változatlan, ezentúl is az ifikkel kell edzenie, és kereshet magának új csapatot. A Sky Sports értesülései szerint Rodgers ezt egyértelművé tette Balotellinél, és legfrissebb nyilatkozata is erről árulkodik.

„Az a munkám, hogy a lehető legjobb körülményeket teremtsem meg a csapat számára, és én mindig is ezt tettem – mondta Rodgers a hétfő esti, AFC Bournemouth elleni mérkőzés előtt. – Ezért most nem is beszélek Marióról, amikor másik huszonöt játékossal is foglalkoznom kell.”

A „vörösök” 21.00-tól fogadják újonc ellenfelüket hétfő este.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik