Pool: Megelőzhető lett volna Sturridge sérülése - Rodgers

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.11. 18:35
Brendan Rodgers, a Premier League-ben szereplő Liverpool menedzsere Daniel Sturridge sérülése után elmondta, az angol labdarúgó-szövetség (FA) többet is tehetne a játékosok védelme érdekében.

Ahogy azt korábban megírtuk, a csatár kidőlt a Svájc–Anglia hétfői Eb-selejtező-mérkőzés előtt, így többhetes kihagyás vár rá. Rodgers így nem számíthat Sturridge-ra a következő fordulókban, ezért érthetően nem fogadta túl boldogan, hogy nem kapta vissza egészségesen játékosát. kidőlt a Svájc–Anglia hétfői Eb-selejtező-mérkőzés előtt, így többhetes kihagyás vár rá. Rodgers így nem számíthat Sturridge-ra a következő fordulókban, ezért érthetően nem fogadta túl boldogan, hogy nem kapta vissza egészségesen játékosát.

„Természetesen csalódottak vagyunk, mert ezt a sérülés meg lehetett volna előzni – mondta Rodgers a TalkSportnak hozzátéve, hogy véleménye szerint a gyors játékosokat máshogy kell regenerálni, mint a többieket. – Sturridge keményen dolgozott az előszezonban, és a Tottenham ellen úgy tűnt, kiváló formában van, most azonban háromhetes kihagyás vár rá.”

„Visszakaptuk Emre Cant Németországból, aki hat hetet kihagy a bokája miatt, Joe Allen pedig szörnyű pályán játszott Andorrában és fájlalja a térdét... Ez sajnos benne van az ilyen mérkőzésekben, kénytelenek vagyunk így készülni a hétvégére.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik