PL: Zaha pokolként élte meg a manchesteri időszakát

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.20. 19:26
null
Zaha sok mindenen ment keresztül Manchesterben (Fotó: AFP)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Crystal Palace támadója, Wilfried Zaha szerint nem kapott elég támogatást a Manchester Unitednél, depressziósnak és elhagyatottnak érezte magát. A játékos a Guardiannak nyilatkozott a sikertelen időszakról.

 

 

Zaha 2013 nyarán érkezett öt és fél évre a Manchester Unitedhez 10 millió fontért, ő volt Sir Alex Ferguson utolsó igazolása. A fiatal támadó azonban fél idény alatt mindössze két bajnoki meccsen lépett pályára, mindkettőn csereként. Klubja az idény második felére kölcsönadta a Cardiffnak, majd a 2014–2015-ös idényt teljes egészében régi klubjánál, a Palace-nál töltötte kölcsönben, amely 2015 februárjában végleg megszerezte őt. A 25 éves játékos egészen eddig nem nyilatkozott részletesen manchesteri időszakáról, most azonban megtörte a csendet:

„Természetesen nem egyszerű beilleszkedni a Manchester Unitedbe, főleg úgy, hogy esélyt sem kapsz a bizonyításra. Rengeteg mindenen mentem keresztül Manchesterben, ott voltak például azok a pletykák, hogy azért nem játszok, mert lefeküdtem David Moyes lányával. Ez hazugság volt, de senki sem mondta ki ezt, így egyedül maradtam a démonjaimmal, mindössze tizenkilenc évesen.

Egyedül éltem Manchesterben, távol minden szerettemtől, barátomtól. Még autót sem kaptam. Olyan volt, mintha a pokolban lennék, de arra gondoltam, ha ez nem tesz erősebbé, akkor semmi sem. Úgy érzem, sokkal érettebb lettem az alatt a fél év alatt, ezért nem bántam meg semmit” – mondta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik