PL: végre kiderült, kik az angol liga leggyorsabb játékosai!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.23. 08:51
Angliában állandó témát biztosít az, ki a Premier League leggyorsabb futballistája. Több Manchester United-játékos is bejelentkezett a címért, de eddig nem kaptunk hiteles választ. Most azonban végre pontot tehetünk az ügy végére!

Az EA Sports minden Premier League-találkozón monitorozza a futballistákat, így a labdabirtoklás, a passzok száma és a kapura lövések mellett többek közt arról is készít adatot, ki, milyen sebességgel fut egy-egy bajnokin.

A kanadai cég most betekintést engedett ezen statisztikai adataiba, így végre kiderült, ki a leggyorsabb. A nyertest valóban a Manchester Unitednél kell keresni, de nem ott, ahol gondolnánk.

A legtöbben azt vallották, a PL leggyorsabbja Antonio Valencia vagy Ashley Young lehet, ebben az idényben azonban egyikük sincs ott az élmezőnyben.

Az első helyet a manchesteri Anthony Martial szerezte meg, miután a Newcastle elleni bajnokin 35.4 km/h sebességet mértek nála.

A francia egyébként „csak” megosztva kapta meg az aranyat ebben a kategóriában, a Leicester City angol támadója, Jamie Vardy ugyanis pontosan ekkora sebességgel futott korábban az idényben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik