PL: Van Gaal csak akkor tér vissza, ha kiszúrhat az MU-val

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.12.18. 15:53
Louis van Gaal, a Manchester United labdarúgócsapatának korábbi menedzsere elmondta, csak akkor vállalna újra munkát, ha egy nagy Premier League-klub hívná.

„Valószínűleg nem leszek már egyetlen gárdánál sem edző – idézi a De Telegraaf a holland szakembert. – Ahhoz, hogy újra munkát vállaljak, egy nagy angol egyesületnek kellene megkeresnie. Csak azért, hogy kiszúrhassak a Manchester Uniteddel.”„Valószínűleg nem leszek már egyetlen gárdánál sem edző – idézi a De Telegraaf a holland szakembert. – Ahhoz, hogy újra munkát vállaljak, egy nagy angol egyesületnek kellene megkeresnie. Csak azért, hogy kiszúrhassak a Manchester Uniteddel.”

Van Gaal egyébként elmondta, az őt váltó José Mourinhóval nincs baja, Ed Woodward vezérigazgatót viszont elítéli a kommunikációjáért – a tréner elárulta, például a felesége szerzett tudomást arról, hogy Van Gaalt meneszteni akarják, mindezt akkor, amikor Woodward családjával állt a liftben.

„Woodward beszélhetett volna velem, mégsem tette. A feleségem már az egész előtt tudomást szerzett a dolgokról, figyelmeztetett is, hogy valami készülődik.”

Van Gaal irányításával 2014 és 2016 között a negyedik és az ötödik helyen zárt a bajnokságban a Manchester United, illetve második idényében megnyerte a csapattal az FA-kupát.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik