PL: Úgy felrúgták Suárezt, hogy 15 perc múlva tért magához - Rodgers

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.24. 10:46
null
Mirallas repül, telitalálat! (Fotó: Reuters)
A szenzációs Everton–Liverpool derbit (3–3) követően Brendan Rodgers, a Pool menedzsere alighanem jogosan kérte számon Phil Dowd játékvezetőn, hogy elmaradt a Luís Suárezbe beleszálló Kevin Mirallas piros lapja – Roberto Martínez, az Everton szakvezetője ezt meg tudja érteni, bár úgy vélekedik, a sárga jó döntés volt, figyelembe véve a felfokozott hangulatot.

„Mirallast le kellett volna küldeni. Luís térdét találta el hátulról, telibe, ez egy pályafutást kettétörő sérülést is okozhatott volna. Úgy felrúgta, hogy Luís 10-15 perc múlva tért csak magához igazán. Tudom, hogy Luís néha hajlamos a fetrengésre, de aztán gyorsan felkel, most viszont tudtam, hogy baj van, mert sokáig a földön maradt" – kritizált Rodgers. – Kevin Mirallas egy őszinte játékot játszó támadó, és a csatárok néha belemennek igen rossz ütemű szerelési kísérletekbe – ez például nagyon csúnya volt. A meccs maga viszont briliáns, pazar és szórakoztató támadójátékkal.”

„Értem, hogy a Liverpoolnál miért gondolják azt, hogy kiállítás volt. Most megnéztem az ismétlést, és Kevin valódi csatárszerelést mutat be, a szemét is behunyja, és telibe találja jobbal Suárezt. Nem szándékosan és rosszindulatból lépett oda, ezért szerintem a sárga lap jogos döntés volt. De megértem a Liverpoolt, ha ez az én csapatom ellen történik, én is azt mondanám, hogy elmaradt a piros” – reagált Martínez.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik